drag and drop site design

PROFESSORN
&
HÄLSOVETAREN


PRESENTERAR

ETT RIKT LIV MED GOD HÄLSA
Hur uppnår man det?

Professor Gunnar Johansson & Hälsovetare Henrik Beyer


Vi önskar alla ett rikt liv och god hälsa. Den naturliga frågan blir sedan: Hur uppnår man det? Det kommer vi att diskutera med varandra och med publiken. Det blir inte en traditionell föreläsning utan vi skapar en dialog med publiken, ett samtal om vad ett rikt liv är, vad god hälsa är och vägar att uppnå detta. Vi kommer att diskutera vilka kostråd man kan lita på. Det är en stor fråga för många i dessa dagar när råden haglar över oss på nätet, på löpsedlar och i olika tidningar och vi ska försöka reda ut vad som är rätt och fel. Hur man hittar balans och vad som gör oss lyckliga är också viktiga frågor som vi kommer ta upp. 


Vi hoppas ni kommer att lämna denna föreläsning med känslan av att olika frågetecken kring mat, motion och hälsa har rätats ut, men framför allt att ni känner att det inte behöver vara svårt att ha ett rikt liv med god hälsa.

Välkomna!


Gunnar Johansson, Professor i folkhälsovetenskap

Henrik Beyer, HälsovetareHÄLSOBALANS

Hälsovetare Henrik Beyer


Föreläsningen Hälsobalans är en dialog mellan Henrik Beyer och deltagarna. Den handlar om hälsoråd, träningstips, dieter, reklam, kroppsideal och förbättringshets som påverkar våra liv. Vi förväntas kunna ta rätt livsstilsval och ha kunskap om vad som är hälsosamt, kunna prioritera, leva disciplinerat och ha tid för att träna, arbeta och ha ett socialt liv. Samtidigt strävar vi framåt till något ännu bättre och inte sällan har vi drömmar om en optimal kropp.

Men hur hittar vi balans?


HÄLSOBALANS har besökt Chalmers University, Swedbank, World Trade Center, Fysiken, Kristinedals träningscenter, Bertilssons Stuga, FrisvårdsExpo, Göteborgsvarvet Expo, Club La Santa Lanzarote.


SAGT OM HÄLSOBALANS!

"Det är alltid mycket trevligt när Henrik kommer till oss och håller föredrag. 

Han startar diskussioner och får oss att tänka till i viktiga hälsofrågor som vi alla går och tänker på. Jag rekommenderar honom varmt." 

Mia Meriläinen - World Trade Center Göteborg


"Henrik höll en inspirerande föreläsning. 

Jag tror att samtliga i publiken hade fått svar på sina frågor när de lämnade lokalen."

Olof Mellgren - Hälsodisken Partille


"Henrik är närvarande och kunnig inom sitt område, han är intressant att lyssna på. 

Han är saklig och lugn vilket gör att det är lätt att ta till sig av budskapet. Han får lyssnarna att förstå på riktigt och insikten kan förmå oss att agera och förändra i framtiden."

Pia Backman - Bertilsson Stuga


"Vi tyckte det var både tankvärt och inspirerande." 

- Fredrik, E. - Swedbank Göteborg


"Tänkvärda Ord." Ulla K, L.

"Mycket bra" Susann S.

Föreläsning på Kristinedals Träningscenter.

KONTAKT
Email: henrik@henrikbeyer.se
Telefon: 0700 244 374