simple offline web site creator software

Hälsobalans

...för ett livsbejakande hälsosamt liv.

VARFÖR HÄLSOBALANS?

Det krävs mycket av oss människor för att ha god hälsa och den kropp vi önskar. 

I vår tid med tidningslöp, hälsoråd, träningstips, dieter och allmänt rådande förbättringshets kämpar vi i motvind för uppnå vårt mål. Någonstans mellan förstoppningsproblem till följd av en ny diet, eller blodsmaken i munnen efter ett intensivt träningspass och en 67 timmars arbetsvecka, inser vi att vi är människor.

Vi förväntas kunna ta rätt livsstilsval och ha kunskap om vad som är hälsosamt, kunna prioritera, leva disciplinerat och ha tid för att träna, arbeta och vara med familjen. 
Samtidigt strävar vi framåt till något ännu bättre och inte sällan har vi drömmar om en viss kropp eller en optimal hälsa.  Vi vill också kunna unna oss vad som kan anses vara ohälsosam mat eller bara slappa i soffan eller ta ett par glas vin.

Jag skapade Hälsobalans för att utveckla och ge svar på den återkommande tanken att 'vi söker balans i våra levnadsvanor'. 

”Det är något episkt att leva ett liv i hälsobalans i jämförelse med det vanliga hälsotugget kring havregryn och piskor. Hälsobalans kommer från hjärtat och är livsbejakande. Jag tycker att du ska dra nytta av lättja och av hälsohets om du ska leva ett liv i balans. ” 
 
Oavsett hur du vill leva ditt liv och hur hälsosam eller ohälsosam du vill vara, så är det ditt liv, din väg. 

Läs gärna min krönika i tidningen Kurera 
Hälsobalans

HÄLSOBALANS

I boken Hälsobalans tar Henrik med dig på en resa på hälsans väg som ger många nya insikter. Han presenterar ett förhållningssätt till en livsbejakande livsstil som främjar god hälsa där syftet är att vägleda dig till din hälsobalans.

ISBN: 9789176114766

Pris: 140:-


KONTAKT
Email: henrik@henrikbeyer.se
Telefon: 0700 244 374