bootstrap web maker software

Nyhet "Liv till åren" 

Vettiga mat & motionsvanor

LIV TILL ÅREN

Varför blir det så komplicerat att leva ett sunt liv? 

Nu är det dags att hitta en livsstil som ger oss maximal balans mellan hälsa och välbefinnande, en livsstil som vi orkar leva med livet ut.

SAGT OM HENRIKS BÖCKER

Hälsobalans

Bokrecension av @jagvilltipsaomenbok:

" I Hälsobalans tar Henrik Beyer upp många av dessa frågor till diskussion, reder ut begreppen och råder bot på förvirringen. Det blir tydligt att vi många gånger gör det svårare för oss än vad vi behöver och att det inte alltid är så sunt att leva i dagens förbättringssamhälle. Hälsobalans är en fantastisk bok med seriös vägledning som slår hål på många gamla tankevurpor kring begreppet hälsa."


Att förebygga cancer

Äntligen en bok som handlar om goda råd i vardagen som förebygger cancer, utan tunga forskningstexter!! Jag blev både glad och inspirerad när jag läste boken, Att förändra levnadsvanor är inte lätt men med den här boken blir man verkligen peppad! Läs och se själv ;-)!


Välskriven och enkel bok om hur var och en kan förebygga risken att drabbas av cancer. Boken är lättläst och råden som ges är inte på något vis omöjliga att ta till sig och försöka leva efter i sitt vardagliga liv. Med bara små förändringar kan vi minska risken att drabbas av vår tids stora folksjukdom.  Detta är en av de viktigaste böcker jag läst och jag vill rekommendera alla att läsa den!


Hjärtsmart: Att förebygga hjärt & kärlsjukdom

Jag har läst boken, toppen tycker jag, vi vet hur vi ska leva ett hälsosamt liv men gör vi det. Jag tycker att Henrik skriver på ett sätt som har fängslat mej ! Jag rekommenderar denna bok till er alla som vill hava ett långt liv.


Health & fitness for Windsurfing

"The Definitive Health & Fitness for Windsurfing Book" Surfertoday.com

MED BLOD & SVETT FRÅN MITT HJÄRTA 

PT-Evolutionen

PT-EVOLUTIONEN

Vad krävs egentligen för att vi ska lyckas med en långsiktig och hälsofrämjande livsstilsförändring? Hur hittar vi till lustfylld träning, sjukdomsförebyggande matvanor och hälsobalans? PT-Evolutionen besvarar dessa avgörande frågor och introducerar nya konkreta tillvägagångssätt för personliga tränare att arbeta med sina klienter. 

Pris: 240 :-

Hälsobalans

HÄLSOBALANS

Hälsobalans: Konsten att hitta sin balans och leva i tider av hälsoråd, dieter och självförbättring.
I jakten på ett hälsosamt och välmående liv så omges vi av hälsoråd, dieter, vilseledande reklam, kroppsideal, forskningsfusk och förbättringshets. Vi förväntas ta ett stort eget ansvar för vår kropp och hälsa och vi söker balans i livet, men samtidigt vill vi leva fullt ut. Vad innebär det egentligen att leva ett balanserat hälsosamt liv i verkligheten? 

Pris: 140 :-

Att förebygga cancerATT FÖREBYGGA CANCER

Henrik Beyer presenterar konkreta livsstilsråd direkt från forskningsvärlden. Idag vet vi vad som kan förebygga cancer och majoriteten av alla cancerfall kan förhindras. Levnadsvanor som förebygger cancer har visat häpnadsväckande resultat och denna livsstil innebär inte orimliga förändringar i våra liv.
Våra levnadsvanor kan påverka en lång rad olika cancertyper och vi kan göra mycket för att hjälpa vår egen kropps förmåga att skydda sig mot denna folksjukdom. 


Pris: 228 :-

Hjärtsmart

HJÄRTSMART

Vi kan förebygga minst 80 procent av alla hjärt- och kärlsjukdomar och våra levnadsvanor är avgörande.
Genom att följa dessa vetenskapligt baserade råd kan man öka möjligheten att skydda sig från att drabbas av hjärt-och kärlsjukdom. Hjärtsmart stöttar läsaren till ett hälsosamt liv i vardagen genom en 'Hjärtsmart Vecka' samt en 'Hjärtsmart Matdagbok' samt en handlingsplan för långsiktig livsstilsförändring.


Pris: 255 :-

Health & Fitness for Windsurfing

HEALTH & FITNESS FOR WINDSURFING
[Third Edition]

Health & Fitness for Windsurfing 3rd Edition provides ready-made periodized strength and conditioning programs for windsurfers. It guides you through two methodical and scientifically based 52-week training programs as well as a 15-week intensive program. Health & Fitness for Windsurfing 3rd Edition is designed to meet the needs of sailors who are new to or experienced in strength training.

Pris: 233 :-

Vindsurfing fitness: träning för vindsurfare

VINDSURFING FITNESS

Bli en bättre vindsurfare och undvik skador med vindsurfingsanpassad träning.
Henrik Beyer presenterar här flera styrke- och konditionsträningsprogram för att toppa formen till nästa vindsurfingsäsong. Här finns periodiserade träningsprogram för dig som är nybörjare eller erfaren inom styrketräning. Du kan välja mellan två metodiska och vetenskapligt baserade träningsprogram som sträcker sig över hela året eller ett 15 veckors intensivprogram.


Pris: 189 :-

Health & Fitness for Windsurfing

The first edition of the popular Health & Fitness for Windsurfing series.

Liv till åren

Liv till åren:
Vettiga mat & Motionsvanor

Varför blir det så komplicerat att leva ett sunt liv?

Nu är det dags att hitta en livsstil som ger oss maximal balans mellan hälsa och välbefinnande,
en livsstil som vi orkar leva med livet ut.

Vi är inte 25 år och odödliga längre, men inte heller döda. Vi kan forma och förbättra vår kropp (om vi vill). Varför inte göra denna resa trevlig?
Låt oss skapa mat- och motionsvanor som förebygger de vanligaste sjukdomarna samtidigt som vi har ett rikt och meningsfullt liv. Ett liv i hälsobalans. 

KONTAKT
Email: henrik@henrikbeyer.se
Telefon: 0700 244 374